Bad inspirasjon

Vi har endelig tatt oss en tegnehelg. Bad har vært i fokus. Opprinnelig var planen å ha et stort foreldrebad med dobbel hodedusj og et toalettrom i gangen i 2. etg. I 1. etg. beholder vi det lille badet med dusj som står nå. I kjelleren var det planlagt et stort bad med spa-følelse i forbindelse med treningsrommet. Her skulle det være plass for badstue, dusj og badekar. Men, etter at vi bestemte oss for å flytte badstuen opp til foreldrebadet, ble det så knotete å ha ting spredt rundt omkring etasjene. Så planen er nå å lage et smalt, ganske grunt nedsenkt badekar rett under hodedusjen i foreldrebadet (der nå også badstuen er). Makes sense. Litt sånn à la dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skapte en del omtegning og problemløsing og diskusjoner i et par timer for det måtte jo påvirke spisestue i 1. etg., men flink som han er min gubbe, kom han frem til en løsning. Merkelig nok er ingen av oss badekar-menneske….

Har samlet på meg litt inspo-bilder gjennom årene. Alle disse badene er veldig fine, men vi går for hvite vegger og samme 60×60 mørkegrå flis på gulvet som vi har på badet i 1. etg. Inspirasjonsbildet for badet har jeg kun som magasin-utklipp så det får jeg ikke vist, men det er her helt.nydelig.

Reklamer

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: